Toitlustamine
Meid toitlustab Prandium OÜ. Info tel 515 7337.
MENÜÜ
18-22.09
ESMASPÄEV
Kanakaste merevaiguga 150, keedetud kartul 150
Viinamarjad 100
Segasalat 50
TEISIPÄEV
Külasupp (lihata), maitserohelisega 350
Nuikapsas 80
Karamellkissell moosiga 130
KOLMAPÄEV
Sealihakaste paprikaga 150, keedetud kartul/tatar 150
Õun 100
Peedi-õunasalat seemneseguga 50
NELJAPÄEV
Veisehakklihasupp ubade- ja kikerhernestega, maitserohelisega 350
Porgand/kurk 80
Marjatarretis vahukoorega 130
REEDE
Kartulipuder 180, kalapulgad 50, soe koorekaste 40
Arbuus 100
Aurutatud lillkapsa-brokoli-porgandisegu 50
-
Maitsevesi, piim,keefir, rukkileib,sepik
Head isu!
MENÜÜ
18-22.09
ESMASPÄEV
Kanakaste merevaiguga 150, keedetud kartul 150
Viinamarjad 100
Segasalat 50
TEISIPÄEV
Külasupp (lihata), maitserohelisega 350
Nuikapsas 80
Karamellkissell moosiga 130
KOLMAPÄEV
Sealihakaste paprikaga 150, keedetud kartul/tatar 150
Õun 100
Peedi-õunasalat seemneseguga 50
NELJAPÄEV
Veisehakklihasupp ubade- ja kikerhernestega, maitserohelisega 350
Porgand/kurk 80
Marjatarretis vahukoorega 130
REEDE
Kartulipuder 180, kalapulgad 50, soe koorekaste 40
Arbuus 100
Aurutatud lillkapsa-brokoli-porgandisegu 50
-
Maitsevesi, piim,keefir, rukkileib,sepik
Head isu!